×
Zoeken in Lezen123

veiligheidsbril met leesvenster

Ontdek de Veiligheids Leesbril – Bescherm je Ogen tijdens het Klussen!

Als je regelmatig klust of andere activiteiten uitvoert waarbij je je ogen wilt beschermen, dan zijn onze veiligheidsbrillen met leesvenster de perfecte oplossing voor jou. Met deze speciale veiligheidsbrillen bescherm je niet alleen je ogen, maar kun je ook gemakkelijk lezen en kleine details zien tijdens het werken. Zowel zakelijk als privé is deze bril een must have bij het klussen.

Het merk Bollé Safety begrijpt dat elk gezicht uniek is en dat comfort en aanpassingsvermogen essentieel zijn voor een veiligheidsbril. Daarom hebben we het model IRI-s ontwikkeld, een universele veiligheidsbril die goed verstelbaar is en eindeloos kan worden aangepast dankzij de neusbrug B-Flex met ‘vormgeheugen’. Hierdoor kun je de bril perfect afstellen op jouw gezicht, zodat je een comfortabele pasvorm en optimale bescherming hebt.

De IRI-s veiligheids leesbril is verkrijgbaar met standaard leesgedeeltes van +1.50 tot en met +3.00, zodat je kunt kiezen welke sterkte het beste bij jouw behoeften past. Of je nu aan het klussen bent, aan het solderen bent of andere activiteiten uitvoert waarbij je nauwkeurig moet kunnen zien, deze veiligheids leesbril zorgt ervoor dat je zowel je ogen beschermt als je werkzaamheden kunt uitvoeren zonder hinder.

Onze veiligheids leesbril voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en is ontworpen om je ogen te beschermen tegen schadelijke stoffen, rondvliegende deeltjes en andere potentiële gevaren op de werkplek. Met het leesvenster kun je ook eenvoudig instructies lezen, meetwaarden controleren of technische tekeningen bekijken, zonder dat je steeds je bril hoeft af te zetten.

Bescherm je ogen tijdens het klussen met de Bollé Safety IRI-s veiligheids leesbril. Bestel vandaag nog jouw exemplaar en ervaar het comfort, de bescherming en het gemak van deze hoogwaardige bril.

veiligheidsleesbril