×
Zoeken in Lezen123

Leesbrillen met magneet

Of je hem nu nodig hebt voor je beroep, of een enthousiaste hobbyist(e) bent, een leesbril om je nek kan een super handige uitkomst zijn! Overigens ook voor mensen die hun leesbril altijd kwijt zijn;) Hang de leesbrillen met magneet om je nek, en je hebt hem altijd bij de hand!

Leesbril op foto: NPMC

Magneetleesbrillen

Lezen123 verkoopt een aantal merken en modellen leesbrillen die je om je nek kunt hangen. Op deze pagina zullen we de merken en modellen toelichten. Zo zit er verschil in de vorm van het montuur, maar ook de magneet(sluiting) is op 2 verschillende locaties mogelijk.

1. Nordic Projekt

Het Spaanse merk Nordic Projekt wordt voornamelijk verkocht in Spaanse apotheken en drogisterijen. Misschien kent u het merk al wel van een vakantie in dit mooie land. De monturen en styling zijn gebaseerd op het scandinavische, daar komt ook de naam vandaan. Ook de frames hebben namen van Scandinavische plaatsen. Behalve deze handige magneetbril, die hebben ze Magnet Chromatic genoemd.

De magnet chromatic leesbrillen zijn er in 6 kleuren, 2 modellen een rechthoekig frame en een rond frame. Bij de magneetbrillen van Nordic Projekt bevind de magneetsluiting zich op de neus, tussen de 2 glazen. Het voordeel hiervan is dat, wanneer je langer haar hebt, je haren niet tussen de magneetsluiting kunnen komen.

Ga naar dit artikel in onze webshop

2. Montana Eyewear

De magneetbrillen van Montana Eyewear zijn er in 3 modellen, wij verkopen er 2. Een rechthoekig en een rond montuur. Beide vormen hebben de magneetsluiting aan de achterzijde van de bril. Het voordeel hiervan is, dan je hem gemakkelijk (zoals een reguliere leesbril) van je nek af kan halen. Omdat de poten lang zijn, blijft de bril ook zonder de magneetsluiting te sluiten, om je nek hangen. Meer weten over de leesbrillen van Montana? Bekijk dan deze pagina

3. I Need You

Het volgende voorbeeld is geen magneetbril, maar wel een bril die je handig om je nek kunt hangen. Het is namelijk de Hangover van INY. De bril heeft ronde/ovale glazen en is voorzien van lange poten die naar binnen gebogen zijn, door de smallere opening blijven deze praktische leesbrillen om de nek hangen. De poten zijn wel korter dan bovengenoemde exemplaren en is daarom fijner voor snelle leesbril wissels en een kortere gebruiksduur. Nog niet bekend met het leesbrillenmerk I need you? lees hier hun verhaal.

Leesbril rond nek

Welk type nek leesbril voor jou het fijnste is, zul je zelf moeten ervaren. Hopelijk heeft deze pagina je geholpen om je keuzen voor een magneetleesbril te maken. Mocht je nog vragen hebben, schroom ons niet te contacteren!

Ps. al onze leesbrillen zijn ook verkrijgbaar op bol.com en medio 2023 ook op kaufland.de