×
Zoeken in Lezen123

Read Eyewear Leesbrillen

Maak nu kennis met Read Eyewear, ‘s werelds dunste leesbrillen die dunner zijn dan een iPhone en lichter dan 2 vellen papier! Deze innovatieve leesbrillen combineren baanbrekende technologie met een modern design, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar comfort en stijl.

Flat lens

Een van de unieke kenmerken van Read Eyewear is de flat lens technologie. Dankzij deze geavanceerde technologie zijn de lenzen volledig plat en bieden ze een uitzonderlijk helder zicht zonder vervorming. Hierdoor kun je genieten van een optimaal kijkcomfort, of je nu leest, werkt op een computer of gewoon van het uitzicht geniet.

Hardcase

Bovendien worden alle Read Eyewear leesbrillen geleverd met een hoogwaardige 4mm brushed aluminium hardcase. Deze duurzame en stijlvolle case biedt niet alleen een veilige opbergplaats voor je leesbril, maar dient ook als een modieus accessoire. Je kunt je leesbril dus altijd overal mee naartoe nemen, gewoon in je handtas of op zakenreis, zelf als je gaat hiken kun je je geen beter montuur wensen!

Blauw licht filter

Naast het dunne en lichte ontwerp en de hoogwaardige case, biedt Read Eyewear ook BlueShields anti-blauw licht filter. Dit filter beschermt je ogen tegen schadelijk blauw licht dat wordt uitgestraald door digitale schermen, zoals bijvoorbeeld smartphones, tablets en computers. Hierdoor kun je comfortabel lezen en werken zonder vermoeide of geïrriteerde ogen.

Kies voor Read Eyewear en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. Of je nu een leesbril nodig hebt voor dagelijks gebruik, op het werk of tijdens het reizen, Read Eyewear heeft de ideale oplossing voor jou. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment aan stijlvolle en technologisch geavanceerde leesbrillen en geniet van een nieuwe kijkervaring.

Bestel jouw Read Eyewear leesbril nu en ervaar de wereld van scherp zicht en lichtgewicht comfort. Hij is er in 3 verschillende monturen en 4 kleuren. Allemaal superplat natuurlijk. Met ons snelle en betrouwbare verzendservice ben je binnenkort in het bezit van ‘s werelds dunste leesbril. Ga voor kwaliteit, stijl en innovatie met Read Eyewear!

Hoeveel modellen zijn er?

De collectie bestaat momenteel uit 3 monturen, chapter 04, chapter 07 en chapter 33. Alle modellen zijn leverbaar in de kleuren zwart en tortoise. Chapter 07 is ook leverbaar in navy. Model 33 is leverbaar in 4 kleuren, namelijk ook navy en bordeaux rood.

Wat kost een Read Eyewear bril?

Alle leesbrillen uit de Read Eyewear collectie zijn €39,95. Dit is inclusief de aluminium hardcase en een luxe kartonnen (geschenk)verpakking én verzending!