×
Zoeken in Lezen123

Veilig Betalen

Alle betalingen via Lezen123 vinden beveiligd plaats via de internetbetaaldienst MultiSafePay. Een betrouwbare partner sinds jaar en dag waarmee u veilig kunt betalen. MultiSafePay is een van de grootste internet betaaldiensten en biedt een scala aan betaalmiddelen waaronder:

Betalen met IDEAL

Wanneer u Ideal kiest gaat u naar uw eigen bank/betaalomgeving. Na de betaling verricht te hebben, ontvangen wij een bevestiging waarna uw order geplaatst is. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

Betalen met VISA / MASTERCARD

Online betalen met de bescherming van uw creditcard. Ook hier vindt de betaling plaats bij uw creditcardmaatschappij die ons vervolgens een signaal afgeeft dat uw bestelling betaald is.

Betalen met PAYPAL

Met PayPal kunnen bedrijven en consumenten met een e-mailadres betalingen online verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier.

Handmatige OVERBOEKING

Wanneer u deze optie selecteert, ontvangt u van MultiSafepay via E-mail een betaalinstructie waarmee u het aankoopbedrag zelfstandig kunt overmaken. Hierna ontvangen wij een signaal dat het bedrag is voldaan. De verwerking van een handmatige overboeking duurt altijd iets langer dan bij een van bovenstaande betaalmethodes, gemiddeld 1-3 werkdagen. Bij handmatig overboeken maakt u ook het geld over aan de betaalprovider Multisafepay, niet rechtstreeks aan lezen123.nl.

Tips voor VEILIG BETALEN

Wees zelf altijd alert om al uw betalingen veilig te laten verlopen. Een aantal tips:

  • Geef nooit gevoelige persoonlijke informatie prijs. Zorg er voor dat Creditcard gegevens, pasnummers, e-mailadressen en wachtwoorden altijd bij uzelf blijven. Lezen123.nl zal NOOIT, op geen enkele manier om bankgegevens, wachtwoorden of welke financiële gegevens dan ook vragen; noch via E-mail of telefonisch.
  • Zorg ervoor dat u op het moment van de betaling dit altijd via een HTTPS verbinding doet. Via deze verbinding kunt u er zeker van zijn dat de gegevensoverdracht beveiligd is. Een HTTPS omgeving kunt u herkennen aan het slotje rechtsonder in de browser. Omdat Multisafepay de betalingen en de bijbehorende gegevens verwerkt, hebben wij, ten behoeve van de wet algemene verordening gegevensbescherming (AVG), een getekend addendum ter inzage op ons kantoor.

Mocht u meer willen weten over onze betaalmogelijkheden of heeft u vragen, schroom niet contact met ons op te nemen.

Team Lezen123.nl