×
Zoeken in Lezen123

Leesbril met print

Wanneer een kleur op je leesbril alleen niet genoeg is, ga dan voor een gave print!

Ontdek onze leesbrillen collectie met print

Bij lezen123 zijn we er trots op om leesbrillen aan te bieden die niet alleen functioneel zijn, maar er daarnaast ook hip en stijlvol uitzien. Onze collectie leesbrillen is ontworpen om je te helpen bij het lezen van kleine letters en het verminderen van oogvermoeidheid, terwijl je er tegelijkertijd fashionable uitziet. We hebben 300.000 leesbrillen in voorraad, met verschillende printjes en kleuren. Bovendien zijn al onze leesbrillen met print verkrijgbaar in verschillende sterktes, variërend van +1.00 tot +5.00 dioptrieën. Daarbij zit vast jouw ideale nieuwe leesbril!

Leesbril met houtlook

Met een houtlook leesbril geef je je uitstraling meteen een stoere look. Hoewel ze eruitzien als hout, zijn deze brillen meestal niet volledig gemaakt van hout. In plaats daarvan worden ze vaak vervaardigd met kunststofmaterialen die zijn ontworpen om op hout te lijken. Dit maakt ze lichter en comfortabeler om te dragen dan echte houten brillen. De houtlook bril die momenteel verkrijgbaar is op lezen123.nl heeft een echte bamboo poot, dat het montuur tevens erg duurzaam maakt. Bamboo is mega sterk, en dit zal de levensduur van je leesbril enorm verlengen. Pas op als je deze bril meenemeent naar het panda verblijf in de dierentuin!

Leesbril met bloemenprint

In samenspraak met het Rijksmuseum is een zeer mooie leesbril ontstaan op basis van het schilderij “Stilleven met bloemen” van Hans Bollongier, 1639. Dit zwarte Wayefarer montuur heeft op beide buitenzijdes van de poot, een afdruk van dit imposante schilderij. Ook is er een bijpassende brillenkoker en een brillendoekje verkrijgbaar. Wist u dat deze combinatie van geschilderde bloemen, helemaal niet tegelijk in bloei kan staan?

Leesbril met grafische prints

Houd je van meerdere kleuren? Dan is een leesbril met een grafische print misschien iets voor jou. Veelal zijn deze leesbrillen voorzien van 2 of meer kleuren voor een speelse look.

Leesbril met dierenprint

Een bestseller in leesbrillenland is de kleur; tortoise, dat vernoemd is naar het schild van een schildpad. Het montuur is bruin met een gevlamde uitstraling. Andere benamingen voor een tortoise leesbril kunnen ook zijn; hoorn, demi, havana, dierenprint of tijgerprint. Bijna élk model leesbril is wel verkrijgbaar is een bruin gevlamde tint, dus mocht je daarnaar op zoek zijn, is de keuze reuze! Hierbij laten wij je graag wat voorbeelden zien: