×
Zoeken in Lezen123

leesbril Clubmaster

Het Iconische montuur: de Clubmaster

De wenkbrauw stijl “Browliner” kwam oorspronkelijk uit in 1947, waarbij de bril zelf was gemaakt van verwisselbare elementen. De bedoeling was om de eigenaar van de bril in staat te stellen de maat, pasvorm en zelfs de kleuren van zijn geliefde frame aan te passen. In de jaren 60 werd hij helemaal hip, tot op de dag van vandaag. Het montuur heeft een retro vibe.

Zoals meerdere stijliconen zijn er ook van de Clubmaster in de loop der tijd kopieën op de markt gebracht, waaronder diverse merken leesbrillen die lezen123 u aanbied. Dus bent u opzoek naar een Clubmaster leesbril? Lees dan verder op deze pagina.

Kenmerken van de Clubmaster

De Clubmaster is door het merk Ray-ban op de markt gebracht en groot geworden. Geïnspireerd door de tegencultuur van de jaren zestig, is dit montuur het evenbeeld van intellectuele coolheid met een ongebruikelijk montuur en een opvallende glasvorm. De Browline brillen zijn geschikt voor mannen en vrouwen en zijn in meerdere montuur- en glascombinaties verkrijgbaar.

Kleuren en sterktes

Lezen123 heeft diverse Clubmasters beschikbaar in verschillende kleuren, sterktes en merken. De clubmaster is een combinatie van metaal en kunststof, de duurdere brillen zijn gemaakt met acetaat. BlueShields Bobby is uitgevoerd met een blauw licht filter lens voor comfortabel beeldschermgebruik. De coating beschermt je ogen tegen schadelijk blauw licht, en zorgt voor meer rust en minder ongemakken tijdens het lezen van je beeldscherm.

Clubmaster zonneleesbril

Ideaal voor het lezen in de buitenlucht, zeker als de zon schijnt, is de clubmaster met zonnelens. Deze zonneleesbril heeft een zwart montuur met grijze glazen en is in het gehele glas voorzien van een leessterkte.

Vergelijkbare monturen

Naast de klassieke uitvoering zijn er ook aan aantal look-a-likes beschikbaar. Deze hebben een net iets andere vorm of afmeting, maar zijn er wel op gebaseerd.