×
Zoeken in Lezen123

Over ons

www.lezen123.nl is een onderdeel van Icon Eyewear Europe B.V. Icon ontwerpt, ontwikkelt, produceert en distribueert leesbrillen. We leveren onze brillen aan vele winkels in Europa en deze site brengt onze leesbrillen tot op uw deurmat.

In 2010 werden we ook online actief met het doel brillen te leveren die vandaag en morgen 'in' zijn, en dat tegen een scherpe prijs. Continue screenen wij de trends, kleuren en vormen. Van beurzen in Milaan tot trendwatchers in New York. Alleen op die manier kunnen wij een collectie aanbieden die voldoet aan jouw eisen.

Onze focus op superieure klantenservice heeft ons goed gedaan. Mede door dit servicebeleid zijn we hard gegroeid en hebben inmiddels webwinkels in Engeland, Duitsland, Nederland en Frankrijk. Wij leveren SUPERIEURE service en niet omdat het moet, maar omdat wij zo zijn. Uit eigen ervaring is er niets vervelender dan ergens contact op te nemen en gelijk weerstand en irritatie te voelen. Jij bent onze klant en service zit in ons DNA.

Je mag ons altijd benaderen als je iets kwijt wilt. Elk probleem dat je met ons hebt lossen we op. Ons doel is dat jij erna zegt: “Daar begrijpen ze het”. En voor de zekerheid hebben we ons ook aangesloten bij Thuiswinkel Keurmerk. Het keurmerk houdt in dat onze webshop transparant werkt, bereikbaar is en aan alle wettelijke eisen voor een webwinkel voldoet. Voel je vrij om ons te vergelijken met andere aanbieders. Bij ons vind je de grootste online collectie van de Benelux (en misschien wel Europa) en absoluut de beste service.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op.
U kunt of bellen op 0168-321780 (tijdens werkdagen 9u-17u) of stuur een e-mail naar info@lezen123.nl

Graag tot ziens!

James Gallagher 
Team Lezen123.nl