×
Zoeken in Lezen123

Gerecyclede Leesbrillen

Maak kennis met Noci Eyewear, het merk dat zich inzet voor duurzaamheid en het milieu met hun innovatieve gerecyclede leesbrillen. Noci Eyewear is de eerste op de markt die een volledige collectie van 100% gerecycled kunststof materiaal produceert, waardoor ze voorop lopen in de industrie.

Monturen gemaakt van 100% gerecycled materiaal

Gerecylede leesbrillen

Bij Noci Eyewear geloven ze in het verminderen van afval en het hergebruiken van materialen. Daarom wordt het kunststof van hun leesbrillen gemaakt van post-consumer gerecycled materiaal, zoals oude plastic flessen. Door deze materialen een nieuw leven te geven, dragen ze bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Dit humaan plastic afval is opgeruimd uit de natuur, verzameld en hergebruikt om leesbrillen van te produceren. Hoe gaaf is dat?

Meer plastic dan vis in de oceaan

Wist je dat er meer plastic in de oceaan drijft dan dat er vis inzit? Noci Eyewear erkent het probleem van plasticvervuiling en draagt bij aan de oplossing door gerecyclede kunststof materialen te gebruiken. Met hun gerecyclede leesbrillen kun je niet alleen genieten van een helder zicht, maar ook een positieve impact maken op het milieu.

Verpakking en accessoires

Bij Noci Eyewear gaat duurzaamheid verder dan alleen de leesbrillen zelf. Zelfs de verpakking en het gratis meegeleverde poetsdoekje zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Op deze manier minimaliseert Noci Eyewear de impact op het milieu en draagt het bij aan een circulaire economie.

Kies voor Noci Eyewear en draag bij aan een schonere en duurzamere wereld. Met hun gerecyclede leesbrillen geniet je niet alleen van stijl en functionaliteit, maar ook van de wetenschap dat je bijdraagt aan het verminderen van plasticvervuiling. Ontdek vandaag nog de diverse en trendy collectie van Noci Eyewear en maak een bewuste keuze voor jouw ogen én het milieu.

Metalen leesbrillen

In de collectie van Noci Eyewear bevinden zich ook metalen leesbrillen. Deze zijn per definitie niet gerecycled, maar metaal is wat betreft duurzaamheid een slimme keus voor een leesbril. Het materiaal gaat veel langer mee, en alle metalen werden al gerecycled door omsmelting. Hier is het van belang dat afval goed gescheiden wordt aangeleverd.