×
Zoeken in Lezen123

Frank and Lucie leesbrillen

Karakter verworven door de tijd

Als je van mooie schoenen, goede boeken, een fantastische lunch met vrienden houdt, waarom zou je dan goedkope drogisterij leesbrillen dragen? Dit dacht Lucie en ze vroeg haar man Frank om een ​​aantal hele leuke kant-en-klare leesbrillen voor haar te ontwerpen. Hij ontwierp ze, en maakte er ook een paar voor zichzelf. In het beste acetaat, met een ultramoderne, blauwlichtgefilterde lens. Hij koos een aantal mooie kleuren, nooit te trendy, altijd verfijnd; met een vleugje elegantie. Het merk was geboren. Hij noemt ze The Essentials, leesbrillen bij Frank and Lucie.

Vintage maar nooit saai

Frank ontwierp vroeger monturen, maar nam ontslag. Toen Lucie hem vroeg om een ​​paar hele leuke leesbrillen voor haar en haar vrienden te ontwikkelen, begon hij weer te tekenen. Hij hoorde Lucie zeggen: ‘Er zijn zoveel lelijke leesbrillen, kom op, jij weet hoe het moet’! Frank luistert altijd naar zijn vrouw en tijdens het creëren heeft hij ook voor zichzelf een aantal hele interessante monturen gemaakt. Een beetje vintage, met een moderne twist. Zo ontstond er een collectie leesbrillen voor dames en heren.

12 modellen Frank and Lucie leesbrillen

Frank houdt van mooie materialen en daarom heeft hij gekozen voor acetaat, een van oorsprong natuurlijk weefsel gemaakt van katoen. Acetaat past goed, is sterk en de delicatesse van het materiaal en de patronen zijn ongelooflijk. Natuurlijk is het een leesmiddel, dus de lenzen moesten perfect zijn, zelfs een kant-en-klaar product verdient de beste bedoelingen. Het blauwlichtfilter is een van de beste in de branche. Het goede acetaat past dus heel goed bij de lenstechnologie van vandaag. Zeer essentieel.

De look en feel is vintage op een moderne manier. Soms een beetje architectonisch. Er zijn ruim 12 modellen in vele relaxte luxe kleuren. Zoals favorieten aller tijden als Havana, Black en Greyvanna. Maar ook hele luchtige kleuren als Ballet, Soybean en Hazy Harbor.

Leesbrillen met blauw licht filter

Alle kant-en-klare leesbrillen hebben blauwlichtfilterlenzen. Ze houden je ogen fris en je hoofd koel. Omdat we de laatste jaren meer thuis waren, werkten en speelden, staren we urenlang naar onze schermen. Het blauwe licht dat uit beeldschermen komt, maakt onze ogen rood en vermoeid, bezorgt ons hoofdpijn en zorgt er zelfs voor dat we niet goed kunnen slapen. Met een Frank en Lucie zie je er stijlvol uit, maar ze zijn ook nog eens goed voor je ogen.

Leuk weetje over Frank and Lucie leesbrillen

Er zit altijd wel een leuk onderdeel in de collecties. De namen zijn logisch, maar laten je ook lachen. Het grote ronde model heet bijvoorbeeld de Eyeglobe, het vierkante Eyewitness, en de Eyebrow doet waar hij voor staat. Een speciaal plekje in het hart van Frank hebben de Eyespies, lookovers in eenvoudige maar handige ontwerpen.

Oog voor details

Alle leesbrillen worden geleverd met een stijlvolle kleurrijke opbergpouch. Die krijg je kosteloos bij aankoop van een stijlvolle frank and lucie leesbril. Ook zijn er diverse bijpassende accessoires verkrijgbaar, zoals brilkettingen met schakels, ook gemaakt van dezelfde kwaliteit acetaat.

Sluiten ×

Ontvang 10% korting

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang meteen een unieke code. Met deze code ontvang je 10% korting op je eerstvolgende bestelling.

Geen wekelijkse spam mail met reclame. Je ontvangt maximaal 6x per jaar onze nieuwsbrief.

modal-image