×
Zoeken in Lezen123

Eyedrop druppelbril

Eyedrop®

Wist u dat 90% van de 50-plussers moeite heeft met het druppelen van eigen ogen? Fjieuww.. U bent dus niet alleen! Met deze bril kunt u eenvoudig, zelfs met 1 hand, de oogdruppels inbrengen. Gemak dient de mens. Het kunststof glas is zowel links als rechts voorzien van 3 gaten van 4 mm, 3,5 mm en 3 mm, hierdoor is de bril geschikt is voor diverse maten oogdruppel flesjes. Gewaardeerd door thuiszorg organisaties, oogartsen en apotheken.

Wat is een Eyedrop druppelbril?

Wat is een druppelbril? Druppelbrillen zijn speciaal ontworpen om mensen te helpen met druppels op de goede manier in het oog aan te brengen. De druppelbril heeft in ieder glas drie kleine openingen. De bril is zo ontworpen dat bijna alle gangbare maten flesjes en pompjes in de bril passen. Kies simpelweg de opening waar uw flesje het beste in blijft zitten.

Waar koop ik een Eyedrop Druppelbril?

Eyedrop is online verkrijgbaar via Lezen123 en bol.com. Op bol.com zijn we zelfs #1 in de Top 10 best verkochte Druppelbrillen!

Offline zijn er al een groot aantal apotheken in Nederland die de Eyedrop bril verkopen. Heeft u een apotheek of ziet u onze Eyedrop bril graag in een apotheek in de buurt? Contact ons!

Wat is het verschil tussen de aanbieders?

Hoofdzakelijk; de prijs. Eyedrop is met zijn AVP van €8,95 een stuk goedkoper dan de andere aanbieders op het gebied van druppelbrillen. Daarnaast zit er ook een verschil in montuur en kleur, maar dit is puur optisch.

Wat zijn de voordelen van Eyedrop?

  1. U kunt super hygiënisch uw ogen druppelen, doordat er minder contact met het oog nodig is. Ook zal het flesje uw ogen niet raken.
  2. Vrijheid! Met Eyedrop kunt u zelfstandig uw ogen druppelen en heeft u geen hulp meer nodig van een familielid, buren, vrienden of een (thuis)zorginstantie.
  3. Goedkoop, de bril heeft een lage aanschafwaarde. Ook verminderd de zorgbehoefte waardoor u minder zorguren hoeft in te kopen.
  4. Door het Wayefarer montuur zit de bril comfortabel op uw neus tijdens het toedienen van de oogdruppels.
  5. Oogdruppelen was nog nooit zo makkelijk. Zie “Hoe werkt Eyedrop?” voor de gebruiksaanwijzing

Hoe werkt Eyedrop?

  1. Was uw handen om bacteriën te voorkomen
  2. Plaats het oogdruppel flesje of pipetje in het best passende gaatje, er zijn 3 opties
  3. Zet de bril incl. flesje op uw neus
  4. Leun achterover en doseer de juiste hoeveelheid oogdruppels in uw oog
  5. Indien nodig, herhaal stap 2 tot en met 4 bij uw andere oog