×
Zoeken in Lezen123

Eyedrop druppelbril

Eyedrop druppelbril maakt oogdruppelen makkelijk

Wist u dat 90% van de 50-plussers moeite heeft met het druppelen van eigen ogen? Fjieuww.. U bent dus niet alleen! Met deze druppelbril kunt u eenvoudig, zelfs met 1 hand, de oogdruppels inbrengen. Gemak dient de mens. Het kunststof glas is zowel links als rechts voorzien van 3 gaten van 4 mm, 3,5 mm en 3 mm, hierdoor is de bril geschikt is voor diverse maten oogdruppel flesjes. Gewaardeerd door thuiszorg organisaties, oogartsen en apotheken.

Wat is een Eyedrop druppelbril?

Wat is een druppelbril voor oogdruppels? EyeDrop oogdruppelbrillen zijn speciaal ontworpen om mensen te helpen met oogdruppels op de goede manier in het oog aan te brengen. De oog druppelbril heeft meestal in ieder glas drie kleine openingen. De bril voor oogdruppels is zo ontworpen dat de meeste gangbare maten flesjes en pompjes in de bril passen. Kies simpelweg de opening waar uw flesje het beste in blijft zitten.

Waar koop ik een Eyedrop oogdruppelbril?

Eyedrop is hier verkrijgbaar. Voor de internationale en/of zakelijke markt kunt u via www.eyedrop.eu contact zoeken. Dat kan natuurlijk ook via ons mailadres info@lezen123.nl

Er zijn al een groot aantal apotheken in Nederland die de Eyedrop bril verkopen. Heeft u een apotheek of ziet u onze bril graag in een apotheek in de buurt? Contact ons!

Wat is het verschil tussen de aanbieders?

Hoofdzakelijk; de prijs. Eyedrop is met zijn AVP van €9,95 een stuk goedkoper dan de andere aanbieders op het gebied van druppelbrillen. de werking is verder hetzelfde al is het mogelijk dat er een verschil in het gatenpatroon zit, wij hebben de bril vanuit overleg met oogartsen en de Pharma industrie ontwikkeld. Tevens zijn alle monturen van de EyeDrop gemaakt met 100% gerecycled materiaal (post-consumer). Daarnaast zit er ook een verschil in montuur en kleur, dit is visueel omdat wij de bril zo transparant mogelijk willen houden om voor de gebruiker zo min mogelijk licht weg te nemen.

Wat zijn de voordelen van Eyedrop?

  1. U kunt super hygiënisch uw ogen druppelen, doordat er minder contact met het oog nodig is. Ook zal het flesje uw ogen niet raken.
  2. Vrijheid! Met Eyedrop kunt u zelfstandig uw ogen druppelen en heeft u geen hulp meer nodig van een familielid, buren, vrienden of een (thuis)zorginstantie.
  3. Goedkoop, de bril heeft een lage aanschafwaarde. Ook vermindert de zorgbehoefte waardoor u minder zorguren hoeft in te kopen.
  4. Door het transparante montuur zit de bril comfortabel op uw neus tijdens het toedienen van de oogdruppels. Hierdoor wordt zo min mogelijk licht weggenomen.
  5. Het montuur van de EyeDrop bril is gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

Hoe werkt Eyedrop?

  1. Was uw goed uw handen om bacteriën te voorkomen.
  2. Plaats het oogdruppel flesje of pipetje in het best passende gaatje, er zijn 3 opties. Indien het niet goed klemt is de bril niet geschikt om met uw oogdruppels te gebruiken. Fijn als u ons dat laat weten, dan kunnen we de bril steeds verder ontwikkelen.
  3. Zet de bril incl. flesje op uw neus
  4. Leun achterover en doseer de juiste hoeveelheid oogdruppels in uw oog. Eventueel kunt u met de andere vrije hand uw onderste ooglid licht naar beneden trekken om zo extra ruimte te creeren.
  5. Indien nodig, herhaal stap 2 tot en met 4 bij uw andere oog