×
Zoeken in Lezen123

Leuke leesbril dames

Leuke dames of heren leesbrillen koop bij lezen123.nl

Ben je op zoek naar een leuke leesbril? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Leuk heeft voor iedereen natuurlijk een andere definitie, daarom bieden wij bij lezen123.nl een groot scala merken en monturen zodat je bij ons je nieuwe leuke dames leesbrillen kunt scoren.

Leuke leesbrillen

Een leesbril is leuk, wanneer jij er blij van wordt en hem met plezier zal dragen. Leuke leesbrillen kunnen wij voor je categoriseren waardoor het zoeken makkelijker zal gaan. We zullen een aantal categorieën uitlichten en modellen tonen, onderaan deze pagina vind je een link naar alle leuke leesbrillen op lezen123.nl

1. Moderne leesbrillen

2 keer per jaar struinen wij de optiek beurzen af in Parijs en Milaan om de laatste trends op brillengebied te bekijken. De inspiratie die wij op de beurzen op doen, vertalen we naar nieuwe modellen in de collecties die we zelf produceren en inkopen. Bij lezen123.nl vind je daarom altijd de modernste leesbrillen die op dit moment in de mode zijn. Momenteel zijn de grote monturen helemaal “in”, en qua kleuren pastels en aardetinten. Meer informatie over grote leesbrillen dames vind je op onze speciaal daarvoor ontwikkelde pagina.

2. Gekleurde leesbrillen

In de leesbril collectie van lezen123.nl vind je heel veel verschillende kleuren en modellen. Mocht je van een kleurtje houden, hebben we eigenlijk in elke kleur wel een leesbril voor je. Rode en blauwe monturen zijn naast bruine en zwarte leesbrillen, de best verkochte kleuren. Hoe leuk is het om qua kleur af te wijken van de standaard, of zelfs de kleur leesbril af te stemmen op je humeur of kleding?

3. Metalen leesbrillen

Metalen leesbrillen zijn altijd een goede keuze. Naast het feit dat ze lekker stevig zijn en lang mee gaan, zijn het ook leesbrillen die leuk en in het huidige modebeeld passen. Een bekend voorbeeld is de Aviator, ookwel pilotenbril genoemd. Dit montuur is al sinds jaar en dag een topper op de neus. Veelvoorkomende keuren in metalen leesbrillen zijn goudkleurig, zilverkleurig, antraciet (ookwel gunmetal genoemd) en zwart. Hierbij wat opties die geschikt voor u kunnen zijn als leuke leesbril:

4. Retro leesbrillen

Niet zo van modern, maar liever oldskool? Lezen123.nl heeft ook leuke leesbrillen in retro stijl. Leesbrillen die gebaseerd zijn op monturen en ontwerpen uit de jaren 1950, 1960, 1970 en 1980. Creëer je eigen stijl en vind de leukste leesbrillen bij lezen123 die bij je stijl passen.

5. Leuke leesbrillen voor heren

Heren leesbrillen zijn niet langer alleen een praktisch hulpmiddel om de kleine lettertjes te lezen; ze zijn ook een belangrijk modeaccessoire geworden. Met de toenemende vraag naar stijlvolle en modieuze leesbrillen voor heren, hebben ontwerpers van de diverse merken die lezen123.nl verkoopt gereageerd met een breed scala aan leuke monturen. Hieronder vind je een 3tal uitgelichte monturen. Wij hebben ook een leesbrillen top 10 heren samengesteld, met de bestsellers van dit jaar.

Ontdek onze collectie leuke leesbrillen vandaag nog en vind de perfecte bril die jouw look compleet maakt. En vergeet niet, bij ons kun je rekenen op kwaliteit, stijl en de nieuwste trends op het gebied van leesbrillen! Een leuke leesbril koop je immers bij lezen123.nl!