×
Zoeken in Lezen123

Icon Eyewear 100% gerecylede leesbrillen!

Gerecyclede Leesbrillen: Icon Eyewear produceert alle leesbrillen vanaf heden met 100% gerecycled materiaal.
Het milieu en klimaat, iets waar we elke dag wel iets over horen of zelf mee bezig zijn. Het is belangrijk dat iedereen een steentje bijdraagt. Zo maken wij vanaf heden uitsluitend nog Gerecyclede Leesbrillen.
Sinds 2019 zijn wij al bezig met verduurzamen. Zo hebben ons verbruik van plastic verpakkingen gereduceerd met 40%! Dit hebben we gedaan door niet alle brillen meer in een zakje naar Nederland te verschepen, maar om en om. Tevens hebben wij hierbij gekozen voor biodegradable polybags. Dit is plastic dat (echt waar!) biologisch afbreekbaar is. En natuurlijk zoveel mogelijk gerecycled karton voor alle pakketten.
Een groot deel van onze collectie bestaat uit kunststof leesbrillen. Dit blijft, want dit is wat wij doen. Wij helpen u graag aan een fijne, handige en hippe leesbril die niet teveel kost. Wél kunnen wij de productie van kunststof leesbrillen aanpassen naar 100% gerecycled kunststof. Denk hierbij aan plastic dat weggegooid wordt door consumenten (post consumer recycled).
In 2022 hebben we wat modellen als test uitgebracht, deze worden zo goed ontvangen dat vanaf 2023 de GEHELE Icon collectie wordt gemaakt van gerecycled plastic!

Dit brengen we onder een nieuwe naam: NOCI EYEWEAR

(icon backwards)

 

Als een leesbril onvermijdelijk wordt, mag dat een leuke zijn. Het is mooi meegenomen als de keuze groot is en ze niet al te veel kosten.

Gratis verzending

Gratis verzendingVanaf 25 euro (NL, BE en DE)

Snel geleverd

Snel geleverdOp werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verstuurd