×
Zoeken in Lezen123

Refocus werkt samen met het WFO

Refocus duurzame leesbril van Gerecycled plastic. De eerste leesbrillen collectie van bijna volledig (98%) gerecycled plastic, afkomstig van plastic afval uit Europese zeeën en van stranden. De gerecyclede leesbril van Refocus is ontwikkeld in samenwerking met Belgische stichting Waste Free Oceans.

Bestel bij Lezen123 de eerste drie duurzame modellen die in samenwerking met WFO zijn ontworpen. Het gratis bijgeleverde brillendoekje is gemaakt van gerecycled PET en kan tevens als hoesje voor je leesbril gebruikt worden. De verpakking is vrij van plastic en de pouch is gemaakt van gerecyclede stof.

Voor wie is de Refocus duurzame leesbril?

De eigentijdse Refocus duurzame leesbrillen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen die (meestal vanaf een jaar of 40) moeite krijgen met lezen. Gebruik de Refocus leesbril voor achter je computer, telefoon of bij het lezen van een boek of de krant. Voorkom vermoeide ogen en hoofdpijn. (Let op! De glazen zijn niet voorzien van een blauw licht filter)

De Refocus leesbril is geen loep. Hij vergroot niet, maar compenseert het gemis aan scherpte. De Refocus leesbril is een hulpmiddel wanneer de ooglenzen zich instellen op dichtbij zien. De Refocus duurzame leesbril is verkrijgbaar in de volgende sterktes: +1.0 / +1.5 / +2.0 / +2.5 / +3.0.

Kleuren:

  • Zwart
  • Tortoise (bruin gemêleerd)
  • Grijs gemêleerd

Afmeting:

  • Lens breedte: 50 mm
  • Lens hoogte: 35 mm
  • Neusbrug: 15 mm
  • Pootlengte: 140 mm

Over Waste free Oceans

Het belangrijkste doel van Waste Free Oceans is om de wereldwijde impact van zwerfvuil op zee te verminderen. Door verschillende groepen zoals visserij, recyclers, fabrikanten en beleidsmakers te mobiliseren, wil WFO het zwerfvuil op zee verminderen, hergebruiken en uiteindelijk recyclen. Waardoor de impact op zowel het milieu als de natuurlijke hulpbronnen wordt verminderd. Sinds 2014 omzetten van Oceaanplastic in nieuwe producten.

Overtuigd? Dan zie je binnenkort weer scherp en ben je tegelijk duurzaam bezig.

Als een leesbril onvermijdelijk wordt, mag dat een leuke zijn. Het is mooi meegenomen als de keuze groot is en ze niet al te veel kosten.

Gratis verzending

Gratis verzendingVanaf 25 euro (NL, BE en DE)

Snel geleverd

Snel geleverdOp werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verstuurd