×
Zoeken in Lezen123

Nieuw: StickTite Plaklenzen

Was u ook zo'n fan van de Amerikaanse Hydrotac bifocale plaklenzen? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Onze Europese distributeur heeft een nieuwe variant op de markt gebracht van deze fijne stick-on lenzen genaamd StickTite plaklenzen!

 

Sticktite herbruikbare plaklenzen zijn lenzen die gebruikt kunnen worden als alternatief voor een traditionele leesbril. Het unieke aan deze lenzen is dat ze een herbruikbare plakfunctie hebben die keer op keer gebruikt kan worden in diverse brillen, zoals je favoriete sportbril, duikbril, zonnebril of veiligheidsbril.

 

Door de herbruikbaarheid zijn de lenzen tevens milieuvriendelijk en kostenefficiënt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes van +1.00 tot en met +3.00 en zelfs ook tussenliggende kwart sterktes!
Volg de instructies van de fabrikant voor het schoonmaken en bewaren van de lenzen, er wordt een informatie flyer bij het product meegeleverd.

 

Klik hier om de collectie StickTite lenzen te bekijken op lezen123.nl. Ook verkrijgbaar via www.bol.com 

 

 

 

Als een leesbril onvermijdelijk wordt, mag dat een leuke zijn. Het is mooi meegenomen als de keuze groot is en ze niet al te veel kosten.

Gratis verzending

Gratis verzendingVanaf 30 euro (NL, BE en DE)

Snel geleverd

Snel geleverdOp werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verstuurd

Sluiten ×

Ontvang 10% korting

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang meteen een unieke code. Met deze code ontvang je 10% korting op je eerstvolgende bestelling.

Geen wekelijkse spam mail met reclame. Je ontvangt maximaal 6x per jaar onze nieuwsbrief.

modal-image