×
Zoeken in Lezen123

De 5 handigste plaatsen om een leesbril te bewaren!

Waar gebruik jij je leesbril het vaakste? Heb je hem vaak bij de hand op het moment supreme, of ben je juist altijd op zoek naar je leeshulp? In deze blog geven wij u 5 tips waar u het beste een leesbril kunt bewaren.

1. Bewaar je leesbril bij je favoriete leesplek

Leg een leesbril neer op de plek waar je vaak leest, zoals bij de bank, naast je bed of bij je favoriete stoel. Op die manier heb je altijd gemakkelijk toegang tot je bril wanneer je het nodig hebt. Bewaar de leesbril bij voorkeur in een pouch of brillenkoker, dan is de kans op schade het kleinst.

Leesbril in ladekast

(Bril op foto YCB361)

2. Bewaar je leesbril in een tas of zak

Stop een compacte leesbril in je tas of broekzak, zodat je deze overal mee naartoe kunt nemen. Dit is handig voor onderweg, bijvoorbeeld tijdens het reizen of winkelen. In deze blog vind je handige leesbrillen voor op reis.

3. Op je werkplek een leesbril bewaren

Als je veel tijd doorbrengt achter een bureau of op een specifieke werkplek, bewaar daar dan een leesbril. Dit kan voorkomen dat je moet zoeken wanneer je iets moet lezen.

4. Een leesbril voor in de auto

Plaats een leesbril in het dashboardkastje van je auto, vooral als je vaak onderweg bent. Dit is handig voor het lezen van kaarten, instructies of andere informatie tijdens het rijden of als passagier. Hopelijk heb je hem niet nodig voor het invullen van het schadeformulier...

leesbril in auto

( Bril op foto: ZCB356)

5. Lezen in de keuken

Als je regelmatig recepten leest of etiketten op verpakkingen wilt bekijken tijdens het koken, bewaar dan een leesbril in de keuken. Dit kan helpen om kleine lettertjes beter te kunnen lezen. Nooit meer mislukte recepten maar eindeloos experimenteren!

Altijd binnen handbereik

Het is handig om een leesbril op meerdere plaatsen binnen handbereik te hebben wanneer het lezen niet meer zo makkelijk gaat zonder bril. Niet gek dat de gemiddelde Nederlander daarom 5,2 leesbrillen in huis heeft. Zo kun je op alle handige plaatsen een bril bewaren en heb je ook nog een reserve mocht er 1 kapot gaan of kwijt raken.

Als een leesbril onvermijdelijk wordt, mag dat een leuke zijn. Het is mooi meegenomen als de keuze groot is en ze niet al te veel kosten.

Gratis verzending

Gratis verzendingVanaf 25 euro (NL, BE en DE)

Snel geleverd

Snel geleverdOp werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verstuurd