×
Zoeken in Lezen123

Brilletje op het puntje van je neus is zoooo 2018

Brilletje op het puntje van je neus is zoooo 2018
Een leesbril nodig? Wanneer men Sarah of Abraham begin te zien, maar ook veel al vanaf 40 jaar krijgen mensen steeds meer moeite met het lezen op afstand. De spier waarmee u dichtbij scherp kunt stellen wordt minder elastisch, en ‘haalt’ het meer. Dit is dus iets anders dan een brilsterkte ontwikkelen, je redt het alleen niet meer en hebt steeds langere armen nodig. Een Leesbril lost dit onvermijdelijke euvel op.
Old hippie! Wanneer je ouder wordt is de kans dat de spier steeds een stukje minder kan aanspannen, vandaar dat de sterktes van leesbrillen toenemen. Bij ons kun je vanuit de luie stoel al een hip modelletje aanschaffen, in allerlei kleuren en monturen. Het brilletje op het puntje van je neus zult u bij ons beperkt vinden, wij gaan voor hippe modellen, die de trends in Eyewear volgen en dat al vanaf 10 Euro.  Alle brillen hebben bij de linker en rechter lens dezelfde sterkte, dit omdat regulier de spier aan beide kanten in dezelfde mate zijn elasticiteit verliest.
Twijfel je aan je ogen? Laat dan altijd eerst deskundig advies uitbrengen. Als de remedie een leesbril is, heten wij u van harte welkom bij lezen123.nl. De meeste mensen willen juist meerdere brillen in huis hebben zodat je overal snel een bril binnen handbereik hebt. In de auto, keuken, of gewoon het nachtkastje zijn plaatsen waar er vaak 1 klaarligt. Ook is de trend van het dragen van een zonneleesbril nu definitief doorgebroken, op het terras of bij het zwembad lees een zonneleesbril extra prettig weg.
Leest u echter vaak van een LCD scherm, Tablet op telefoon? Dan raden wij u een leesbril aan waar een blauw licht filter is aangebracht. Het is een reguliere leesbril alleen wordt een deel van het schadelijke blauwe licht weggefilterd. Omdat men de mode en trends wil volgen een regelmatig nieuwe brillen wil aanschaffen, hebben we een spaarprogramma ontwikkeld. Bij elke gespendeerde euro ontvang je een punt. De gespaarde punten kun je bij een volgende aankoop inzetten voor korting. Wil je je punten cadeau doen aan een vriend of vriendin, stuur ons dan een berichtje zodat we het kunnen omboeken voor je.
Bij bestellingen vanaf 25 Euro nemen wij de verzendkosten voor onze rekening en op werkdagen tot 16 uur besteld versturen we nog dezelfde dag.

Als een leesbril onvermijdelijk wordt, mag dat een leuke zijn. Het is mooi meegenomen als de keuze groot is en ze niet al te veel kosten.

Gratis verzending

Gratis verzendingVanaf 25 euro (NL, BE en DE)

Snel geleverd

Snel geleverdOp werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verstuurd