×
Zoeken in Lezen123

Tips om je leesbril te reinigen

Het is belangrijk om je leesbril regelmatig schoon te maken om ervoor te zorgen dat je altijd helder kunt zien. Maar hoe maak je een leesbril eigenlijk schoon? Het is eigenlijk heel simpel!

Hierbij wat praktische tips!

Allereerst heb je wat milde zeep en water nodig. Neem bijvoorbeeld een druppeltje afwasmiddel en meng dit met wat lauwwarm water. Maak vervolgens de glazen van je leesbril voorzichtig schoon met een zacht microfiberdoekje. Maak hierbij cirkelvormige bewegingen en let erop dat je niet te hard drukt. Spoel daarna je bril af onder de kraan en droog het af met het microfiberdoekje.

Een andere optie is het kopen van speciale brilspray, dit is met name onderweg of op reis erg handig. Wij hebben een brilspray die ook nog eens een anti condens toevoeging heeft zodat je bril niet beslaat. bestel hem via deze link:   Brilspray reiniging set Anti condens - Lezen123

Niet doen! :

Voorkom krassen op je bril door deze nooit schoon te maken met papieren tissues, papieren zakdoekjes of andere ruwe doeken. En vermijd ook het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen zoals spiritus of ammonia, want dit kan de coating op de glazen beschadigen.

Dus als je leesbril weer vies is geworden, volg dan deze simpele stappen om hem weer helder en schoon te maken. Zo kun je weer volop genieten van een goed boek, tijdschrift of krant zonder dat je last hebt van vieze of beslagen glazen.

Vrijwel alle leesbrillen op www.lezen123.nl worden geleverd met een microfiber opbergzakje. Dit is eigenlijk een zakje gemaakt van poetsdoek zodat je bril ook erin zichzelf poetst. Ook kun je een los microfiber opbergzakje bij ons bestellen via zwarte pouch - Lezen123

Als een leesbril onvermijdelijk wordt, mag dat een leuke zijn. Het is mooi meegenomen als de keuze groot is en ze niet al te veel kosten.

Gratis verzending

Gratis verzendingVanaf 25 euro (NL, BE en DE)

Snel geleverd

Snel geleverdOp werkdagen voor 16:00 besteld,
dezelfde dag verstuurd