Hydrotac Stick-On bifocale lenzen

€ 21,95

 

Zelfklevende, herbuikbare leeslenzen, verkrijgbaar in 6 sterktes. Hydrotac is uitermate geschikt om als leesvenster in een zonnebril, Skibril en/of veiligheidsbril te plakken. En zo maak van je favoriete zonnebril een bifocale leesbril.  Het kleeft simpel met een drupje water, is zonder resten handmatig te verwijderen en keer op keer te hergebruiken in elke zonnebril, skibril of veiligheidsbril.

Meer informatie

Wat is Hydrotac precies? Hydrotac lenzen zijn halve maanvormige lenzen die erg flexibel zijn waardoor ze de curve van de bril makkelijk volgen. De hydrostatische aantrekking zorgt voor een perfecte hechting aan de binnenkant van elk type bril waardoor je in een handomdraai van elke bril door toevoeging van een leesvenster een leesbril maakt.

Maat: 31 x 17 mm, Echter zijn de halve maantjes / leesvensters ook makkelijk verder op maat te knippen met een mes of schaartje.

Hoe werkt het? U maakt de binnenzijde van de bril nat, en legt hierop de lens. Nat zijn ze nog makkelijk te verschuiven. Vervolgens drukt u de lens aan en perst als het ware het water tussen de lens en bril weg, dit zorgt voor een sterke hechting, maar de leeslens is zo met wat water en een 'pulk' beweging te verwijderen. Hierna kan de hydrotac lens weer op elke bril (of doorzichtig oppervlak) hergebruikt worden. Zo maakt u van elke bril een leesbril of zonneleesbril

1 verpakking bevat 1 set lenzen ( 2 stuks )

Andere kleuren


Anderen bekeken ook

Naar boven