Easy Reader Clic magneetbril Zwart Rond

€ 19,95

 

Wanneer u op uw werk een leesbril nodig heeft kan dit erg lastig zijn. De ideale oplossing voor artsen, medewerkers in de bouw, de horeca, verpleegkundige, of ander werk waarbij een u regelmatig een leesbril draagt, is de Clic bril. Deze lichtgewicht leesbril heeft op de neusbrug een magneetsluiting en is daarom makkelijk op en af te zetten. U “vouwt’ de glazen voor uw ogen en klikt de bril dicht

Meer informatie

Magnetisch

De Easy Reader is een magneetleesbril: een leesbril met een magneetsluiting op de neusbrug. Voor gebruik vouwt u de glazen voor uw ogen naar elkaar toe, en door de krachtige magneet klikken de glazen aan elkaar.

Wanneer u de bril niet draagt hangt u deze om uw nek met de speciale elastische band, hierdoor gaat de bril niet bengelen! 

Verstelbaar

De hoofdband van de Easy Reader is verstelbaar. Door met gepaste kracht aan het montuur en de hoofdband te trekken kunt u de pootjes in- en uitschuiven en zo aanpassen aan uw persoonlijke draagvoorkeur.

Doordat de hoofdband om uw hoofd zit, valt de bril niet af en is deze ook uitermate geschikt voor handwerkers, hobbyisten en in diverse beroepen.

De Magneetbril van Easy Reader is verkrijgbaar in 4 hippe kleuren, blauw, rood, transparant en zwart, in de sterktes +1.00 tot +3.50. Ook deze bril wordt geleverd met gratis een Lezen123 brillenspray!

Andere kleuren


 • Easy Reader Rond
  €14.95
 • Easy Reader Rond
  €14.95
 • Easy Reader Half rond
  €14.95
 • Easy Reader Half rond
  €14.95

Anderen bekeken ook

Naar boven