Disclaimer

Algemeen
Alle prijzen op deze site zijn in EURO, inclusief 21% BTW, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze site wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. Bij duidelijke fouten zijn wij genoodzaakt de prijs aan te passen, vanzelfsprekend houdt u in dit geval het recht de koop te ontbinden. Al de genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze overeenkomsten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.
 
Aanbiedingen en aflevering
Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt, tenzij anders vermeld. Alle bestellingen die ma-vrij voor 13.00 uur binnen zijn worden dezelfde dag verzonden (indien voorradig), een latere bestelling zal afhankelijk zijn van drukte en ophaalmoment door de pakketdienst.                                                                                                                                        
 
Voorraad
Alle getoonde producten zijn voorradig, tenzij anders vermeld. Deze informatie wordt meerdere malen per dag bijgewerkt en wijzigt dus regelmatig. Wilt u echt zeker weten of een bepaalde bril voorradig is, dan raden wij u aan om te e-mailen naar info@lezen123.nl om er zeker van te zijn dat de producten voor u gereserveerd worden (indien voorradig).          
 
Privacy
Al de door u verstrekte informatie wordt met de grootste zorg behandeld en wordt niet aan derden verstrekt als daar geen uitdrukkelijke toestemming voor is gegeven door de betreffende persoon. Lees voor meer informatie privacy.
 
Hyperlinks en downloads
Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen voeren naar sites die door derden worden aangeboden en bijgehouden en waarover www.lezen123.nl  geen controle heeft. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites. Bovendien kan onze site downloadable items bevatten die geïnstalleerd dienen te worden op uw eigen PC. Het downloaden en installeren van deze items is geheel voor eigen risico en verantwoordelijkheid. www.lezen123.nl aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.


Naar boven