Levering en Retourneren

Informatie over de leveringen en de mogelijkheid tot retourneren.
Uw bestelling wordt binnen 1 werkdag behandeld en indien voorradig binnen 3 werkdagen geleverd. Alle producten worden verstuurd via Post NL of DPD pakketdienst. Regulier versturen wij via Post NL, zodat het pakje door de brievenbus bezorgd wordt, u hoeft dan ook niet thuis te blijven. Echter kunnen grotere brillen (zoals onze merken en Silver- GoldLine) niet door de brievenbus en versturen we deze via DPD. Regulier bezorgt DPD binnen Nederland de volgende werkdag, steeds vaker zien we dat DPD een E-mail stuurt wanneer u de zending kunt verwachten.

Alle bestellingen vanaf 25 euro worden gratis verstuurd. Onder de 25 Euro berekenen we 3,95 verzend-en handlingskosten.

 www.lezen123.nl heeft helaas geen invloed op vertragingen die bij PostNL of de vervoerder kunnen ontstaan, dit geldt ook voor E-mails en/of instructies die u wel/niet toegestuurd worden.

Bent u niet tevreden? U kunt uw bestelling aan ons retourneren, rekeninghoudend met de volgende spelregels: 

Retourrecht
Indien uw bestelling onverhoopt niet naar wens is om welke reden dan ook, kunt u haar binnen 14 dagen ongebruikt, in de originele verpakking, retourneren aan www.lezen123.nl. De retourzending kunt u naar ons kantooradres sturen. Klik hier voor de link naar het retourformulier. Dit formulier dient u ingevuld mee te sturen en duidelijk aan te geven wie u bent, en wat u wilt dat wij doen.  Wij ruilen uw artikel dan om of u ontvangt, indien gewenst, uw geld binnen maximaal 14 dagen terug inclusief de oorspronkelijke verzend- en handlingskosten (indien doorbelast). Indien ons niet duidelijk wordt welke retouraanvraag het betreft, kan uw retouraanvraag niet in behandeling worden genomen. Na het verstrijken van de zichttermijn van 14 dagen (vanaf levering artikel) wordt de koopovereenkomst een feit, tenzij de producten intussen in goede staat en in originele verpakking op de door www.lezen123.nl aangegeven wijze retour zijn ontvangen.  
 
 
Garantie
Alle producten hebben een garantie op materiaal- en productiefouten van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Indien een product materiaal- en/of productiefouten vertoont, vragen wij u eerst contact op te nemen met ons of u kunt het sturen naar www.lezen123.nl, Plaza 24B, 4782 SK, Moerdijk. Vergeet niet een kopie van de aankoopnota bij te voegen. Zonder bijgevoegde aankoopnota, kan de garantieaanvraag niet in behandeling genomen worden. Krassen, breken of andere mankementen die aan gebruik te wijten zijn, vallen niet onder een materiaal- of productiefout.   Mocht u vragen hebben over de levering, retouren en/of garantie, schroom niet contact met ons op te nemen: 0168 - 321 780 of info@lezen123.nl

Met vriendelijke groet,   
  
 
 
Team lezen123.nl


Naar boven