Bent u op zoek naar een zonneleesbril of leeszonnebril dan vindt u hier veel modellen. vanaf 25 euro gratis verstuurd!

Zonneleesbril 

Er zijn 18 producten.
€ 19,95

De ClipOn 2-in-1 !  Deze premiumline leesbril is een echte eyecatcher. Ervaar zelf het gemak; in een handomdraai maakt u van uw leesbril een zonneleesbril of andersom middels een magnetisch autolock systeem! Deze premium clip on bril heeft verende pootjes, gepolariseerde lenzen en uv400 bescherming.  Deze bril is mat zwart. 

€ 10,95

De klassieke en roemruchte roemruchte Wayefarer nu eindelijk ook als zonne/leesbril. Tortoise uitvoering met smoke lens.

€ 19,95

De ClipOn 2-in-1 !  Deze premiumline (zonne)leesbril is een echte eyecatcher. Ervaar zelf het gemak; in een handomdraai maakt u van uw leesbril een zonneleesbril of andersom middels een magnetisch autolock systeem! Deze premium clip on bril heeft verende pootjes, gepolariseerde lenzen en uv400 bescherming.  Deze clipOn heeft een mat tortoise uitvoering. 

€ 10,95

London City met een twist! Zelfverzekerde Mat Zwarte zonneleesbril.

€ 9,95

Voor de sterren onder ons. Kleine “mad men” stijl. Comfortabele rubberized blauwe zonneleesbril uitvoering.

€ 10,95

<p>De klassieke en roemruchte roemruchte Wayefarer nu eindelijk ook als zonneleesbril. Piano black met smoke lens. Buiten de krant lezen wordt zo een stuk makkelijker!</p>

€ 10,95

De klassieke en roemruchte roemruchte Wayfarer nu eindelijk ook als zonne/leesbril. Comfortable rubberized rode coating met een smoke lens voor op het terras.

€ 9,95

De kleine Youp in zwarte zonneleesbril uitvoering.

€ 14,95

De ClipOn!2-in-1 !  In een handomdraai maakt u van uw leesbril een zonneleesbril of andersom! Ervaar ook het gemak van de clip on.Tortoise uitvoering

€ 14,95

De clip on!2-in-1 ! In een hand omdraai maakt u van uw leesbril een zonneleesbril of andersom! Ervaar ook het gemak van de clip on, in diverse hippe designs. Deze clip on is met green smoke glazen. Zwart frame heldere lens, de ClipOn heeft groene lenzen

€ 14,95

De ClipOn!2-in-1 ! In een hand omdraai maakt u van uw leesbril een zonneleesbril of andersom! Ervaar ook het gemak van de clip on, in diverse hippe designs. Deze zwarte ClipOn heeft heavy mirror glazen.

€ 10,95

Cathy, de Clubmaster in zonneleesbril uitvoering voor dames. Prachtige demi kleuren met bruin getinte glazen incl. UV 400 filter.

€ 9,95

De Bobby Kennedy. Ultimate accountant en speurneus model. Voor wie de kleine lettertjes niet alleen wil kunnen lezen...... maar ook begrijpen! Nu ook verkrijgbaar in deze zonneleesbril uitvoering. 

€ 21,95

Zelfklevende, herbuikbare leeslenzen, verkrijgbaar in 6 sterktes. Hydrotac is uitermate geschikt om als leesvenster in een zonnebril, Skibril en/of veiligheidsbril te plakken. En zo maak van je favoriete zonnebril een bifocale leesbril.  Het kleeft simpel met een drupje water, is zonder resten handmatig te verwijderen en keer op keer te hergebruiken in...

€ 10,95

Daar wil je wel mee gezien worden! De East coast ‘Boston’ style zonneleesbril van Icon Eyewear in een glanzend tortoise uitvoering. Een van onze toppers, een bril die je vaak tegenkomt bij celebrities. 2 metalen inserts op de rand van de bril geven het een eigentijdse uitstraling, PC lens, inclusief Microfiber opbergzakje.

€ 14,95

De klassieke aviator op veler verzoek als bifocale zonneleesbril. Alleen de halve maantjes hebben een sterkte, de rest is een gewone zonnebril. Tortoise/goudkleurige uitvoering met bruine lens. Om het leesdeel zo subtiel mogelijk te maken zit het maantje aan de achterkant van de lens. De voorzijde is dan ook perfect egaal voor een fantastische uitstraling.

€ 12,95

Deze Magnum zonneleesbril is zo hip, je gaat er vanzelf van stralen. Helder karamel onderzijde met glanzend zwarte bovenzijde en poten.Incl. UV400 filter. 

€ 12,95

Deze Magnum zonneleesbril is zo hip, je gaat er vanzelf van stralen. Geheel tortoise uitvoering. Incl. UV400 filter. 

Toon 1 - 18 van 18 producten
Naar boven